Pentru zilele de primăvară în care inspiraţa în bucătărie nu cunoaşte limite, iar răbdarea este şi ea la cote maxime, pacheţelele de primăvară sunt o reţetă care va face deliciul pofticioşilor care şi-au câştigat un loc la masă.
CITEȘTE ȘI: Jamie Oliver reinventează puiul la cuptor: Cea mai bună reţetă a celebrului bucătar
Se curăţă ardeii, se scot seminţele şi pieliţele albe din interior şi se taie în fâşii subţiri.
Se curăţă ciupercile champignon, se şterg cu un prosop umed şi se taie în cubuleţe mici.
Tăiţeii se pun într-un bol, se acoperă cu apă clocotită, se lasă 5 minute să se pătrundă, după care se scurge apa.
Se încinge uleiul într-o tigaie în care se călesc apoi fâşiile de ardei împreună cu ciupercile şi carnea tocată. Se adaugă tăiţeii, coriandrul, ghimbirul şi sosul de soia şi se asezonează bine.
CITEȘTE ȘI: Vrei să-ţi impresionezi invitaţii? Foloseşte această reţetă de muşchiuleţ de porc în aluat fraged!
Se întinde foietajul pentru pacheţelele de primăvară şi se ung marginile cu albuş bătut. Se distribuie umplutura între pacheţele, apoi se rulează foile.
Se încinge uleiul de prăjit într-o cratiţă şi se prăjesc scurt pacheţelele, până devin crocante.
Pacheţelele de primăvară se servesc fierbinţi, cu sos dulce de chili şi cu sos de soia, recomandă adevarul.ro.